Felhasználási feltételek és garancia

A vásárlással Ön elfogadja a felhasználási feltételeinket! Mielőtt leadná a rendelést, ha bármi kérdése van lépjen velünk kapcsolatba az [email protected] email címen.
A termékeink csak olyan magányszemélyek számára érhetők el, akiket mi elfogadhatónak ítélünk! 18 éves kor alatt TILOS rendelést leadni! A rendelés leadásával Ön megerősíti, hogy 18. életévét betöltötte.

Garanciális feltételek:

E-cigaretta MOD-ok, készülékek:

A termékek gyártól függően 3-6 hónap garanciával rendelkeznek. A garancia minden gyártói hibára kiterjed, és minden cserét magában foglal, ha a termék valóban hibásnak minősül. Ha a terméket az ügyfél bármilyen módon károsította, fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a garanciát. Kopások, karcok, törések nem minősülnek garanciális problémának.
A garanciális csere általában 2-4 naptól 2-4 hétig is eltarthat. Ez a raktárkészletünktől függ. A garanciális csere feltétele, hogy a vásárló a saját költségére juttassa vissza hozzánk a készüléket! Kivételt képez ezalól a hibásan (vagy tévesen) érkező, azaz "dead on arrive" termékek. Ebben az esetben Önt nem terheli semmilyen költség.
Nem minden készülék kompatibilis mindennel. Az emiatt érkező panaszokkal nem tudunk foglalkozni, ezért kérjük, a rendelés előtt tájékozódjon nálunk, vagy akár más szakboltoknál.


Eliquidek, aromák, alapfolyadékok:

A garanciánk ezen termékekre nem terjednek ki! Egészségügyi és biztonsági okokból nem tudunk rájuk garanciát vállalni. Kivételt képeznek a tévesen kiküldött termékek. Ebben az esetben, ha a terméket nem bontotta ki az ügyfél, akkor természetesen mielőbb cseréljük!


Tankok, coilok, porlasztóbetétek:

Csak "Dead on arrive", azaz hibásan érkező esetben van garancia. Az ügyfélnek az áru átvételét követően 24 órán belül kapcsolatba kell lépnie velünk a garancia érvényesítéséhez. Ha ezt a kijelölt időn túl teljesíti, nem áll módunkban foglalkozni az üggyel! Ha az ügyfél 24 órán belül lép kapcsolatba velünk, akkor leltárkészlettől függően amint tudjuk, cseréljük a terméket!
FONTOS: A "folyik a liquid a tankból" nem számít garanciális problémának. Ez minden fórumon gyakori téma. A gyár általában nem tekeri be teljesen a coilt, ez a folyás oka.

A készülékek használata igényel minimális szakértelmet, ezért kérjük, hogy tájékozódjon mindenről a használat előtt! Ha a készülék a nem megfelelő használat miatt ment tönkre, úgy semmilyen garanciát nem vállalunk rá!