Rólunk

Köszönjük az Extreme Eliquid honlapján!

Liquid üzemünk 2012 óta áll az önök szolgálatában. Megalakulásunkat a kíváncsiságunk vezérelte. Azt a kérdést tettük fel magunknak tudunk-e mindenkinél jobb e-liquidet készíteni? A baráti ismeretségi körünkben százával voltak akik e-cigarettát használtak, de nem igazán voltak elégedettek az akkoriban kapható liquidekkel. Kísérletezésbe fogtunk tehát, hogy elsajátítsuk a liquid készítés minden csinnyát-binnyát. Hazai és nemzetkőzi tapasztalatokat felhasználva megalkottuk saját liquidünket. Elsőként csak 10 ízzel léptünk a nyilvánosság elé. A vásárlók körében nagy sikert aratott az 5 dohányos és 5 gyümölcs ízű liquidünk, ezért további ízeket hoztunk létre a vásárlói igények alapján. Ma már több mint 60 féle ízben gyártjuk liquideinket és folyamatosan keressük az új ízeket. Ez az amire a legbüszkébbek vagyunk, a folyamatos megújulás. Az ön íz ötleteire is kíváncsiak vagyunk, kérjük írja meg nekünk! 

Ma már több ezer elégedett (és bizonyára néhány elégedetlen☺) vevőnk van, liquideinket több országban, több márkanév alatt forgalmazzák. A legjelentősebb brand-jeink: Eliquid-Áruház, Extrem Eliquid. Kérjük csatlakozzon Ön is hozzánk. Próbálja ki liquideinket és írja meg észrevételeit a liquidek leírásában található „ Vélemények rovatban”!

Garanciák: A liquidekre 100% csere garanciát vállalunk A forgalmazott eszközökre 1 hónaptól, 6 hónapig terjedő csere garanciát vállalunk, típustól/gyártótól függően. Az egyes eszközök garancia idejét a termék leírásban találja meg.

Extreme Eliquid

 

Műbizonylatok, összetevők:

http://liquidisigaretta-elettronica.com/informazioni-sul-prodotto